τους επόμενους μήνες, τι πιστεύετε ότι θα συμβεί όταν εργαζόμενοι θα απολύονται ?

νοικοκύρηδες θα βλέπουν τις τράπεζες να παίρνουν τα σπίτια τους,οικογενειάρχες τα παιδιά τους να πεινάνε και τους γέρους γονείς τους να στερούνται ακόμη και αυτά τα ψίχουλα που τους έδιναν μέχρι τώρα για σύνταξη; Ακόμα και οι επιτελείς της νεοταξικής πανούκλας , συναντήθηκαν προχθές δήθεν μυστικά σε ξενοδοχείο της Αμερικής και πρόβλεψαν πτώχευση και χρεοκοπία της Ελλάδας , γιατί σου λέει θα εξεγερθεί ο λαός και θα φρενάρει η ανάπτυξη.

 ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΞΕΝΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΚΟΒΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ . ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Όπως διαβάσαμε στο defence net σήμερα σουλτσάριζε  μια τουρκική φρεγάτα στα ανοιχτά της Άνδρου και έφτασε μέχρι και στο Πόρτο Ράφτη.. Το ότι  έπαψε να κάνει σουλάτσο το πολεμικό ναυτικό της Τουρκίας  στη Ραφήνα (πράγμα που έκανε όταν ήταν ο «καταλληλότερος» στην πρωθυπουργία) δείχνει  μια …αλλαγή στην στρατηγική της Τουρκίας και μια  …βελτίωση της αμυντικής πολιτικής  της Ελλάδας, η οποία αν και κατά  δήλωση του  νύν «καταλληλότερου»  εχει απωλέσει  «μέρος» της εθνικής της κυριαρχίας,ωστόσο έχει διατηρήσει το δικαίωμα της διακριτικής παρακολούθησης  ενός εχθρικού πολεμικού  που έχει πραγματοποιήσει μια εισβολή  στα ελληνικά χωρικά ύδατα.
Αν νομίζουν ότι  ο ελληνικός λαός  έχει απονευρωθεί σε τέτοιο σημείο ώστε να δέχεται  τόση πίεση στο σβέρκο του αδιαμαρτύρητα, τότε δεν έχουν  συνειδητοποιήσει  οι άρχοντες-τοποτηρητές της Pax Americana τι θα συμβεί λίγο πριν την σύνθλιψη αυτού του σβέρκου.
Αγαπητοί φίλοι  επαγγελματίες της «δημοκρατίας» είτε  ανήκετε στο τάγμα της ΝΔ είτε στο τάγμα του ΠΑΣΟΚ  είτε στους υπόλοιπους «λόχους» του νεοταξικού στρατού,  δεν έχετε αντιληφθεί ότι όταν ξεσπάσει  η διαφαινόμενη λαϊκή εξέγερση δεν θα μπορέσει να σας σώσει κανένας εξ αυτών που σας χρηματοδοτούν. Αν κάποιοι απο εσάς έχετε ακόμα  μέσα σας ψήγματα πατριωτισμού και αίσθηση  της ευθύνης  ενός αιρετού εκπροσώπου του λαού, βγείτε δημόσια και διαχωρείστε τη θέση σας απο αυτή την διακομματική  νεο-εποχήτικη συμπαιγνία. Συνταχθείτε στο πλευρό του λαού που σας ψήφισε και  αρνηθείτε  το ρόλο του απλού παρατηρητή της καθημερινής του   διαπόμπευσης ,της απώλειας της εθνικής του κυριαρχίας και τέλος  της  εκτέλεσής του  την ερχόμενη Τετάρτη.
Το ότι σας ψηφίσαμε  και σας στείλαμε στη βουλή δεν σημαίνει ότι  έχουμε  υπογράψει  ένα λευκό χαρτί  στο οποίο μπορείτε να γραψετε ότι  θα σας υπαγορεύσουν τα στρατηγεία της «Νέας Τάξης Πραγμάτων».
Αν θέλετε  να  έχετε  αύριο τη δύναμη να  βλέπετε τον καθρέφτη, βγείτε τώρα και ζητείστε αντί των νέων  μέτρων εξόντωσης του λαού, την δήμευση των περιουσιών όλων εκείνων που αποδεδειγμένα έκλεβαν  τόσα χρόνια ,πτωχεύστε  αυτούς που «νόμιμα και … ηθικά» ή παράνομα  με … τσαμπουκά ρούφηξαν και την τελευταία σταγόνα απο το αίμα μας. Αν έχετε τα κότσια απαιτείστε εδώ και τώρα αύξηση του φόρου  κατα 5.000% σε όλους όσους έχουν  σκάφη  δεκάδων μέτρων, αυτοκίνητα  και λιμουζίνες  μεγέθους νταλίκας και σπίτια που για να πάς απο τη κουζίνα στο μπάνιο θέλεις ηλεκτρικό  αυτοκίνητο.Αρνηθείτε την αύξηση του ΦΠΑ στο ψωμί και στο γάλα  και σε όλα όσα καταναλώνει ο απλός κοσμάκης ,βγείτε και πείτε ξεκάθαρα ναι σε ΦΠΑ  8.000%  στον καπνιστο σολωμό στο χαβιάρι και σε όλα όσα  καταβροχθίζουν  εκείνοι  που χαμογελούν με  αυτό το  σύγχρονο  θέατρο της τρομοκρατίας.
Την Τετάρτη όπως όλα δείχνουν θα βγεί ο τοποτηρητής -πρωθυπουργός  και θα ανακοινώσει  τη μέθοδο της  εξόντωσης του ελληνικού λαού,την Πέμπτη ,την Παρασκευή,  τους επόμενους μήνες,  τι πιστεύετε ότι θα συμβεί  όταν  εργαζόμενοι  θα απολύονται ,νοικοκύρηδες θα  βλέπουν τις τράπεζες να  παίρνουν τα σπίτια  τους,οικογενειάρχες τα παιδιά τους να πεινάνε και τους γέρους γονείς τους να στερούνται ακόμη και αυτά τα ψίχουλα που τους έδιναν  μέχρι τώρα για σύνταξη;
Ακόμα και οι επιτελείς της νεοταξικής πανούκλας , συναντήθηκαν προχθές   δήθεν μυστικά σε ξενοδοχείο της Αμερικής και  πρόβλεψαν πτώχευση και χρεοκοπία της Ελλάδας ,  γιατί   σου λέει θα εξεγερθεί ο λαός  και θα φρενάρει η ανάπτυξη.
Με λίγα λόγια , τώρα προβληματίζονται για το άν θα  πεθάνουμε πριν  γεμίσουν  με το αίμα μας τα μπουκάλια τους ή μετά.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s