Ο μόνος τρόπος να εξουδετερωθεί η υψηλή πολεμική τεχνολογία των αντιπάλων

(1ο Πουρίμ: Τουρανομογγολικός άξονας Β-Α-Σ-Τ, 2ο Πουριμ: Ασιατική Τριμερής) είναι η ταχύτατη διασπορά ανδρών και υλικού του Ελληνικού στρατού σε ορεινά κρησφύγετα και ταχύτατη μετάλλαξη ΟΛΟΥ του Στρατού σε Ημιανεξάρτητους Λόχους Ανορθόδοξου Πολέμου. Εκτελέστε παρούσα οδηγία ή γενοκτονηθείτε όπως αξίζει σε ηλιθίους.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ (Προς έλληνες στρατιωτικούς, από οεα)
ΣΗΜ: ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ – ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ.

Ι3: Το 1975 οι εβραιοσάξονες ΗΠΑ-ΝΑΤΟ απεπειράσθησαν Γ’ΠΠ διαφημιζόμενο(!!!) από Σιωνιστές «Μάρτυρες του Ιεχωβά» ως «Βασιλεία του Θεού 1975» με πρόσχημα τον αραβοισραηλινό πόλεμο «Γιόμ Κιπούρ» 1973. Τον όλο σχεδιασμό ματαίωσε η Ελληνική Στρατιωτική Κυβέρνηση 1967-73, με πολλαπλές αρνήσεις διελεύσεως δυνάμεων των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ από εναέριο-θαλάσσιο-χερσαίο χώρο Ελλάδος-Κύπρου προς Μέση Ανατολή για δημιουργία «Παγχριστιανικού Πολεμικού Μετώπου» … προστασίας του Ισραήλ (όψιμη «Σταυροφορία»). Αποτέλεσμα: Ματαίωση Γενικής αναλόγου Επιστρατεύσεως της Τριμερούς «Ισλάμ-ΕΣΣΔ-Κίνα» για …προστασία Αραβικών Χωρών και αντεπίθεση προς γενοκτονία Δύσεως, με πρώτους γενοκτονούμενους την Ελλάδα και το Ισραήλ. Τα μέλη της Ελληνικής Στρατιωτικής Κυβερνήσεως αντί να αναγνωρισθούν διεθνώς ως «σωτήρες του πλανήτη από πυρηνική ολική καταστροφή» κατεδικάσθησαν σε ισόβια δεσμά. Οι αγνώμονες-αχάριστοι νεοέλληνες «δημοκράτες», ενώ χρωστούν τη ζωή τους στους Στρατιωτικούς Ήρωες 1967-73 (εξαιρείτε κυβέρνηση (Σ)ι(α)ωανίδη), τους το ανατπέδωσαν με ισόβια στέρηση ελευθερίας, συκοφαντία, ψεύδος, εξευτελισμό, σύμφωνα με επιθυμίες εβραίων και μασώνων μαστρωπών-απατεώνων πολιτικών Ελλάδος (εξαιρούνται, Σοφιανόπουλος, Λεβέντης). Εάν η Στρατιωτική Κυβέρνηση του Γ.Παπαδόπουλου δεν κατέλυε τον πολιτικό οίκο ανοχής τον Απρίλιο 1967, θα τον κατέλυε τον Μάϊο 1967 το εβραιοαμερικανοκίνητο «Κίνημα των Στρατηγών» υπό τον βαυαροεβραίο (μογγόλο) στρατηγό «Έσερμαν, διοικητή Τεθωρακισμένης Μεραρχίας Κομοτηνής, με σκοπό την πλήρη εξυπηρέτηση του σχεδίου «Αρμαγεδδών» των Σιωνιστών στον Γ’ΠΠ του 1975. Αν αυτό είχε συμβεί δεν θα υπήρχαν σήμερα αγνώμονες «δημοκράτες» διότι θα είχαν μεταβληθεί σε πυρηνική τέφρα από το 1988. Ουδείς ατιμώτερος από τον ευεργετηθέντα αχάριστο._
Ι4: Το 1999-2012 οι εβραίοι-σάξονες-μογγόλοι-

κινέζοι ηγέτες επιχειρούν τον τελικό Γ’Παγκόσμιο Πόλεμο σε δύο φάσεις επταετείς:
Α’Φάση: 1999-2005. Mετά την ομογενοποίηση «ORIENT COMPACT» Κούρδων-Τουρκίας μετά την σύλληψη Οτσαλάν, και «WEST COMPACT» με απέλαση Ισλαμιστών από Βαλκάνια «Kόσοβο-Βοσνία-Αν.Θράκη κλπ) και Ευρώπη (Αλγερινοί Γαλλίας κλπ) μεθοδεύεται Γενική νικηφόρα επίθεση της δυτικής τριμερούς «ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ-ΙΑΠΩΝΙΑ» (συν Ινδία και Βουδιστικά κράτη), εναντίον της Ασιατικής τριμερούς «Ισλάμ-Ρωσίας-Κίνας».
Β’Φάση: 2005-2012, αντεπίθεση Ασιατικής Τριμερούς και γενοκτονία Δύσεως ως «Εγκληματία Πολέμων 1999-2005», μέσω πυρηνικού-χημικού-βιολογικού πολέμου. Οι μονοπωλειακές εβραικές βιομηχανίες όπλων σχεδιάζουν διακοπή τροφοδοσίας στρατών Δύσεως, και έναρξη τροφοδοσίας της Ασιατικής Τριμερους. Ήδη οι ΗΠΑ παρέδωσαν στην Κίνα όλη την τεχνολογία κατευθύνσεως – σκοπεύσεως διηπειρωτικών πυραύλων ICBM. Ήδη το Ισραήλ παρέδωσε στην Κίνα όλα τα σχέδια και τεχνολογία του υπερμαχητικού «LAVI-IAI» απορρήτου τεχνολογίας ΗΠΑ. ΤΟ «LAVI» δεν θα κατασκευασθεί από Ισραήλ-Ευρώπη-ΗΠΑ!!! Ήδη το Ισραήλ, με συμφωνία 1994, παρέσχε τεχνική βοήθεια στην Κίνα και Πακιστάν (!!!) για την αναβάθμιση – αντικατάσταση ηλεκτρονικών μέσων πλοήγησης-σκοπεύσεως στα κινεζικής κατασκευής MiG-21 των δυο χωρών της Ασιατικής Τριμερούς.
Ι5: Τα ανωτέρω συνδυαζόμενα με περικοπή κειμένου «MASMIA JESUA» αρχιραββίνου ABRAVANEL, FOL. 49a δίνουν πλήρη εικόνα των τεκταινομένων: «Η έλευση του Μεσσία (2012) θα γίνει μετά από ένα μεγάλο πόλεμο όπου τα δύο τρίτα της ανθρωπότητας (4 δισεκατομμύρια) θα καταστραφούν». Το βιβλίο «ZOHAR» B’ Tομ. 43Α της εβραικής βίβλου «TALMOUD» επαυξάνει γράφοντας : «Η εξολόθρευση των Χριστιανών είναι μια αναγκαία θυσία (!!!). ΥΠΑΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΟΓΜΑ: Οικονομική χρεωκοπία και διαφθορά-εκφυλισμός των εθνών από εβραίους και τεχνητούς εβραίους (τέκτονες) αναριχηθέντες ως πρωθυπουργούς-υπουργούς-διοικητές οργανισμών των Εθνών. Καταδίκη των Εθνών ως «διεθφαρμένων και ανίκανων να αυτοκυβερνηθούν» από τα εβραικά ΜΜΕ και θρησκεύματα («Μάρτυρες του Ιεχωβά» – «Πεντηκοστιανοί» – «Αντβεντιστές» κλπ). Ψευδή εβραικά ολοκαυτώματα ενοχοποιήσεως και παραλύσεως αντιστάσεως των Εθνών στα εβραικά Εγκλήματα Πολέμων. Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία «Βασιλείας Θεού».
Συμπέρασμα ΤΕΛΙΚΟ: Εβραίοι -Σάξονες-Μογγόλοι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ αποπειρώνται Γ’ ΠΠ αρχίζοντας από Ιράκ-Κουρδιστάν σχεδίου «ORIENT COMPACT» και συνεχίζοντας με το σχέδιο «WEST COMPACT» στην Σερβία.
Ι8:Επείγει ενημέρωση του Κοινού από τον Ελληνικό στρατό διότι οι πολιτικοί ως αρσενικές εξεβραισμένες πόρνες δεν θα το κάμουν αυτό. Επείγει «επιστράτευση και εξοπλισμών ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Επείγει κατασκευή καταφυγίων για όλον τον πληθυσμό και δημιουργία πολυετών αποθεμάτων τροφίμων – νερού – φαρμάκων – καυσίμων και λοιπών ουσιωδών. Ως τον καλύτερο υπάρχοντα συντονιστή αυτού του κατεπείγοντος κολοσσιαίου έργου υποδεικνύουμε τον πρώην Διοικητή του ιδιωτικού Βιομηχανικού Συμπλέγματος «ΧΡΩΠΕΙ» περιλαμβάνοντος βιομηχανικές μονάδες Φαρμάκων-Χημικών-Χρωμάτων-Εξορύξεως Πετρελαίου-Όπλων-Ζωοτροφών-Ιατρικού Υλικού κλπ, Σωτήριο Σοφιανόπουλο, σημερινό πρόεδρο «Κόμματος Ελληνισμού», ο μόνος τρόπος να εξουδετερωθεί η υψηλή πολεμική τεχνολογία των αντιπάλων (1ο Πουρίμ: Τουρανομογγολικός άξονας Β-Α-Σ-Τ, 2ο Πουριμ: Ασιατική Τριμερής) είναι η ταχύτατη διασπορά ανδρών και υλικού του Ελληνικού στρατού σε ορεινά κρησφύγετα και ταχύτατη μετάλλαξη ΟΛΟΥ του Στρατού σε Ημιανεξάρτητους Λόχους Ανορθόδοξου Πολέμου.
Εκτελέστε παρούσα οδηγία ή γενοκτονηθείτε όπως αξίζει σε ηλιθίους.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s