Δε νομίζουμε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ή οποιοδήποτε άλλο Στέλεχος

διαθέτει το Κύρος και το Ανάστημα να επιβληθεί στα πρωτοκλασάτα Στελέχη του Κόμματος, όπως είχε επιβληθεί ο Κωσταντίνος Καραμανλής και ο Ανδρέας Παπανδρέου. Ο Θόδωρος Πάγκαλος αποδείχτηκε Ανεπαρκής, αφού φρόντισε και τους αγρίεψε όλους.
Κανένα από τα «Καπετανάτα Εξουσίας» δε θα δεχτεί να συμβιβαστεί και να δεχτεί περικοπές. Όλοι λένε «Εμείς θα Πληρώσουμε τη νύφη;». Μόνο όταν Πτωχεύσει η Χώρα και θα κοπούν τα εισοδήματά τους για τα καλά θα μονολογούν ότι «θα έπρεπε να συμβιβαζόμασταν τότε»!
Πιστεύετε ότι τα «Κομματικά Στελέχη», που αποτελούν το ισχυρό «Αόρατο Καπετανάτο», θα αφήσουν την Κυβέρνηση να τους μειώσει τις ρεμούλες και τα επιδόματα; Πιστεύετε ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος θα επιτρέψει στην Κυβέρνηση να τους υποχρεώσει να δηλώνουν τα εισοδήματά τους; Οι Γιατροί ή οι Εφοριακοί; Δεν έχουμε ήδη παραδείγματα επιβολής του Κομματικού Κατεστημένου στις τοποθετήσεις Γενικών και Ειδικών Γραμματέων και Κρατικών Στελεχών; Μάθαμε ότι επώνυμα Κομματικά Στελέχη είναι έτοιμα να διοριστούν στα Διοικητικά Συμβούλια Κρατικών Εταιρειών! Δεν έγινε σάλος με την τοποθέτηση τριών Στελεχών επιλογής και εισήγησης του ΔΟΛ, τα οποία συμμετείχαν σε συγγενικές Εταιρείες του συγκροτήματος, με αποτέλεσμα το… άλλο συγκρότημα να αντιδράσει έντονα και να αρχίσει τον πόλεμο; Πρόκειται για τη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Περιβάλλοντος (σ.σ.: το Περιβάλλον θα απορροφήσει πολλά κονδύλια), το Γενικό Γραμματέα Συχρηματοδοτούμενων έργων (σ.σ.: για σκέψου) και άλλους.

http://www.insurancedaily.gr/blog/?p=13737

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s