Ο δρ Π.Αγγελίδης νέος πρόεδρος του Ινστιτούτου Ερευνών και Μελετών Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής ΝΑ Ευρώπης (ΙΝΑ)


Καθήκοντα προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του Ινστιτούτου Ερευνών και Μελετών Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Χωρών Νοτιοανατολικής Ευρώπης (ΙΝΑ) αναλαμβάνει ο επίτιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, δρ. Παντελής Αγγελίδης, μετά την παραίτηση τού επιχειρηματία Βασίλη Τακά από την ηγεσία του φορέα, την οποία κατείχε επί 9ετία.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του ΙΝΑ, ο κ.Τακάς αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση του, «λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων, οι οποίες δεν του επιτρέπουν πλέον να αφιερώνει τον απαραίτητο χρόνο στο Ινστιτούτο». Ωστόσο, δεσμεύθηκε να παραμείνει αρωγός στο έργο του ΙΝΑ.

Κατόπιν εισήγησης του κ. Τακά και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, τη θέση του προέδρου αναλαμβάνει ο 42χρονος Δρ. Αγγελίδης, ιδρυτής της εταιρίας VIDAVO AE, ο οποίος διετέλεσε διευθυντής του Ινστιτούτου στην περίοδο 2001-2005.

Ο δρ. Αγγελίδης είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός-μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, ενώ κατέχει διδακτορικό Βιοϊατρικής Τεχνολογίας. Έχει εργαστεί ως σύμβουλος τεχνολογίας σε ιδιωτικές εταιρίες και δημόσιους φορείς, ενώ έχει να επιδείξει πολυετή συμμετοχή σε δράσεις στρατηγικής προτυποποίησης στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και σχετικό δημοσιευμένο έργο διεθνώς.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s