Ανακινούν ιδιοκτησιακό καθεστώς ψάχνοντας για ψευδομάρτυρες!!!

Ύποπτες ενέργειες Τσάμηδων στην Ήπειρο….

.fullpost{display:inline;}

Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας όταν κλιμάκιο της ΕΥΠ μεταφέρθηκε στην Κω προκειμένου να προχωρήσει σε έρευνες. Λίγες ημέρες πριν, η Άγκυρα εμφάνισε τις πρώτες της διεκδικήσεις στο νησί, λόγω… «Τούρκων» κατοίκων!
Περίπου πριν από ένα μήνα, άλλο κλιμάκιο της ΕΥΠ μεταφέρθηκε στην Θράκη, όπου διεξήγαγε έρευνες και κατέληξε στην σύλληψη του μουσουλμάνου πράκτορα-φωτογράφου, που λειτουργούσε για λογαριασμό της μυστικής τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών (ΜΙΤ)…
Εδώ και μερικές εβδομάδες, περίεργοι τύποι με ελβετικά διαβατήρια έκαναν την εμφάνισή τους στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου και δημιουργούν εύλογες απορίες στους κατοίκους της. Μάλιστα, δεν διστάζουν να ψάχνουν σε υποθηκοφυλακεία για περιουσίες και εμφανίζουν… τίτλους ιδιοκτησίας!….»»»»


Μετά από την «δράση» αυτή, κλιμάκιο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) βρέθηκε -σύμφωνα με πληροφορίες- την περασμένη στους νομούς Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας ερευνώντας πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ομάδα Αλβανοτσάμηδων με ελβετικά διαβατήρια περιφέρονται στην περιοχή των Φιλιατών και της Παραμυθιάς ψάχνοντας στα υποθηκοφυλακεία της περιοχής για συγκεκριμένες περιουσίες

Οι άνθρωποι αυτοί που ζουν μόνιμα στο εξωτερικό επέδειξαν μάλιστα σε μουσουλμάνο κάτοικο της περιοχής τίτλο ιδιοκτησίας για κτήματα που έχει στην κατοχή του και διαχειρίζεται Έλληνας πολίτης, ζητώντας του να καταθέσει ως μάρτυρας μόλις ξεκινήσει δικαστικές διαδικασίες.
Όταν ο μουσουλμάνος συμπολίτης μας αρνήθηκε να πράξει κάτι τέτοιο λέγοντάς του «Μην με μπερδεύεις εμένα» τότε ο Αλβανοτσάμης του είπε ότι σύντομα θα μετανιώσει γι’ αυτήν του την άρνηση.


Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s